20-jarig jubileumfeest De Hollandse Venen!

De vereniging bestaat 20 jaar!!! Reden om een feestje te vieren. Er werd een feestcommissie binnen het bestuur benoemd en daaruit kwam het plan om een barbecue te houden met onze leden. Een hele organisatie, bleek later, want er werd flink uitgepakt. De uitnodiging bestond uit een mooie verzameling foto’s waar de vereniging zich zoal mee bezig houdt. Van te voren moesten de leden zich opgeven, zodat er genoeg te eten en te drinken zou zijn op 1 september.  Met als resultaat dat er zo’n 160 eetlustigen zich meldden.  De zaal werd op een uitbundige, maar zorgvuldig uitgedachte manier versierd. Pompoenen werden verzameld, strokransen gemaakt, geplastificeerde placemats gemaakt, koeienalfabetten, een prachtig welkomstpallet beschilderd etc etc. Een prachtig resultaat. Heel sfeervol.

De voorzitter nam in de loop van de avond het woord om een stukje geschiedenis en toekomst te benoemen. Maar ook om even een officieel moment in te lassen. Omdat Betty aangegeven heeft te gaan stoppen met het kantoorwerk is gezocht naar een kantoormedewerker. Het bestuur heeft Tessa Hoogeveen hiervoor aangesteld om 1 dag per week werkzaamheden voor de vereniging te gaan doen. Ben introduceert haar en Tessa vertelt in het kort iets over zichzelf. De ondertekening van het contract werd een officieel moment tijdens het jubileumfeest. Als oud-voorzitter kon Franny het niet laten om het bestuur te verrassen door ook een leuke spontane bijdrage aan de avond te leveren. Ze vertelde wat over haar tijd in het bestuur en deelde aan alle bestuursleden een mooie bos bloemen uit.

Dankzij het prachtige weer kon zowel binnen als buiten gegeten en vooral bijgepraat worden. Als muzikaal vermaak was er ook nog een band geregeld, die ons een variatie aan herkenbare songs liet horen. Betty werd door de feestcommissie aangesteld tot biertapper, waar zij samen met de dochters en moeder van Manon er voor zorgde dat niemand dorstig naar huis ging. Als afsluiter van de barbecue toverden de dames ook nog eens een ijscokar tevoorschijn waarvoor Tanneke tot ijsschepper benoemd werd.

Kortom een jubileumfeest wat zeer geslaagd was. Met dank aan de enorme inzet van onze feestcommissie bestaande uit Manon Kroft en Corrina van den Berg die het tot in de puntjes goed bedacht en verzorgd hebben. Ook de dochters en moeder van Manon en de zoon met zijn vriendin van Corrina verdienen een pluim voor hun hulp bij het versieren en aankleden van de zaal, tijdens het feest de bediening en na het feest ook nog eens het opruimen de volgende dag.